TrekkingBike vakantiefiets Bamboefietsen

Trekkingfiets

De categorie trekking/vakantiefiets wordt ook wel sportieve toerfiets genoemd. Deze fiets heeft een aantal eigenschappen waarmee deze fiets zich onderscheidt van andere fietsen. De frameverhoudingen zijn zodanig dat de fiets stabiel blijft rijden, zelfs met zware bepakking. Er zitten stevige bagagedragers op en de wielen zijn extra sterk.

De bamboe vakantiefietsen van bamboefietsen.nl zijn de beste op de markt en een combinatie van Afrikaans vakmanschap en de geometrie en het vakmanschap van fietsvakantiespecialist Snel fietsen. Snel staat bekend om de mogelijkheid fietsen op maat te laten bouwen en past daarmee heel goed bij de bamboe frames van bamboefietsen.nl.

Net zoals andere bamboe fietsen is iedere bamboe reisfiets uniek. Elke fiets heeft een persoonlijk karakter door de keuze van materialen, kleur en accessoires. Wat constant is, is de kwaliteit. Zowel van de frames als de asmontage. De standaard afmontage bevat o.a de volledige Shimano LX groep, SKS spotborden, naafdynamo en Tubus voor- en achterdrager (met standaardje voor uiteraard!).

Garantie op de trekkingfiets is 5 jaar.

Prijs: vanaf € 2999,-

bekijk de reviews   neem contact op