Reviews van klanten van www.bamboefietsen.nl

Om een bamboe fiets écht te waarderen moet je er een keer op gefietst hebben! Daarvoor ben je op afspraak altijd welkom in Leiden.

Hier een aantal quotes van mensen die je voorgingen:

Katja Schuurman twitterde:

Roy en Edo van greenbadger.nl zeggen:

“Soms ontmoet je een bijzonder persoon met een product dat direct de aandacht trekt. Joep Van Ginderen van Bamboefietsen.nl is daar voor ons een mooi voorbeeld van. We ontmoetten Joep en waren direct onder de indruk van de zeer goed uitziende Bamboefietsen die hij verkoopt. Wij zijn inmiddels de trotse bezitters van een bamboe racefiets en mountainbike in bedrijfskleuren. Die fietsen minstens net zo goed als onze ‘stalen rossen’. Dus zoek je een unieke, coole en fijne fiets. Maak eens een proefrit op een bamboe fiets.”

Linda uit Rotterdam zegt:

“De bamboe fiets die ik een week mocht testen fietst boven verwachting soepel. Zelfs de Erasmusbrug op gaat zonder problemen. Tot in detail is er nagedacht over de vormgeving, duurzaamheid en comfort en dat merk je aan alles. De fiets is afgemonteerd met onderdelen die robuust zijn en een enigszins retro look en feel hebben. Alles zit er op wat je van een stadsfiets verwacht, alhoewel: ik miste een bagagerekje maar daar is vast iets op te verzinnen.
En let op: wie kan er nu zeggen ‘ik rijd op een fiets made in Ghana’, stoer toch?”

Uitspraken van klanten na hun aankoop:

Super gaaf! Fietst lekker!

Helemaal wauw! Heerlijke fiets, ziet er gaaf uit!

Rijdt lekker, een echte blikvanger

‘Ik heb veel complimenten gekregen’

Triathleet Erik Bloklander over de racefiets:

review bamboe racefiets Erik Bloklander“De eerste meters die ik maakte op deze (test)bamboeracefiets was voor mij een openbaring. Dat je op zo een fiets, zo lekker kan fietsen?! 10 minuten heb ik de fiets geprobeerd, maar ik wist meteen… deze fiets wil ik langer proberen.
Toen deze atleet de fiets wat langer uittestte schreef hij: “Het is een genot om op deze fiets te zitten”, en “Na bijna 60km komt de afslag “thuis” in zicht. Maar, … geen denken aan! ik wil helemaal niet afslaan, ik wil nog een stuk op deze apart bizar lekker rijdende fiets. En dus lekker door (tegen de wind in)”.
lees het hele verhaal van zijn ervaring…

Thies over de bamboe MTB:

“Het frame is behoorlijk stijf en vergelijkbaar met een stalen of aluminium frame. Ik heb absoluut geen problemen met of twijfel gehad over de sterkte. Sprongen van een meter hoog zijn geen probleem.”

Onno Speur van Corporeal zegt over de MTB:

Onno Speur is een actieve mountainbiker en ZZP-er in het bedrijf Corporeal: “Ik kan dit alleen maar beamen.. Binnen een paar jaar ga ik een paar 29ers van bamboe bij Joep Van Ginderen bestellen namens Corporeal. Ze fietsen echt fantastisch. Geknald over de bekende track in Schoorl. Zeer tevreden over. Beter dan mijn zeer lichte doublebutted Alu MTB van Merida.

neem contact op om een proefrit te maken